ARSİN'DE ARABALI SİNEMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi ortaklığıyla Arsin Sahil Parkında “Arabalı Sinema Etkinliği” gerçekleşti. Arsin Belediyesi sitesi üzerinden başvuru yapan vatandaşlar 7.Koğuştaki Mucize adlı filmi araçlarında izledi. Etkinliğe vatandaşların yanı sıra Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu, Arsin Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özbakır ve ilçe protokolü de aileleriyle birlikte katılım gösterdi.
Arsin Sahil Parkında güzel bir akşam yaşadıklarını ifade eden Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Korona virüs salgını dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediyemiz Ortahisar’da böyle bir etkinlik düzenlemişti ve bizler de Arsin’de istedik. Bu noktada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ve Kültür Turizm Daire Başkanımız Erdem Zekeriya İskenderoğlu bizleri kırmadı ve çok kısa bir sürede duyurusunu yaptık ve hazırlıklar tamamlandı. Kontenjan sınırlıydı ve istenilen sayıya da ulaştık. Seçilen film de anlamlı ve güzeldi. Katılım gösteren hemşerilerimize ve etkinlikte emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum. Trabzon Büyükşehir Belediyemizle iş birliği halinde daha da güzel etkinlikleri inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

TARİH : 06 Eylül 2020