RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Kıymetli hemşerilerim, her birinize selam eder ve dua beklerim. Mübarek Ramazan ayının son gününde velhasıl bayramımızın arefesinde hem hüzünlü hem sevinçliyiz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi maalesef bu yılda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında tedbirli bir şekilde bayramımızı evlerimizde geçireceğiz. Kurallara riayet ederek bayram sonrasında hep birlikte ikinci bir bayramı yaşayabiliriz. Sağlıklı, huzurlu ve eskisinden daha iyi günler inşallah yakındır. Arsin ilçemizde bayram namazı saat 05.38'de ikametinize en yakın camiye yürüyerek gitmek kaydıyla kılınacaktır. Rabbim, niyetimizi de ibadetlerimizi de kabul eylesin. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Muhammet Sait Gürsoy

Arsin Belediye Başkanı