1/1000 İMAR PLANLARI ASKIYA ÇIKTI!

Trabzon İli, Arsin İlçesine ait 1/1.000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı belediye hizmet binasında bulunan ilan panosundan, resmi internet sayfasından ve hoparlörlerden ilan edilerek askıya çıkarılmıştır.

Trabzon İli, Arsin İlçesine ait 1/1.000 Ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planı belediye hizmet binasında bulunan ilan panosundan, resmi internet sayfasından ve hoparlörlerden ilan edilerek askıya çıkarılmıştır. İmar Planını incelemek ve itirazda bulunmak isteyen vatandaşlarımız tapu kayıt belgeleri ile 03.03.2021 - 03.04.2021 tarihleri arasında Arsin Belediye Başkanlığı’na müracaatta bulunabilirler.

 

1/1000 İmar Planlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ 

NOT: Dosyaları ilk tıkladığınızda yüksek çözünürlüklü göremeyebilirsiniz. Bu durumda sağ üst köşede 'indir' ikonundan dosyayı cihazınıza kaydederek yüksek çözünürlüklü halini inceleyebilirsiniz.

   

 1- İmar Planını inceledikten sonra İtiraz için ilgili dilekçeyi buradan indirerek doldurup, tapu kaydınızı da ekleyerek belediyemize teslim etmeniz gerekmektedir.

 2- İlçe dışında yaşayan vatandaşlarımız E-Devlet üzerinden başvuru yapabilmeleri için itiraz dilekçesini doldurup tapu kaydını ekleyerek, bu bağlantıdan E-Devlet bilgileri ile girerek belediyemize iletebilirler.

  • Bu sayfada itiraz dilekçesi oluşturabilmek için “E-Devlet şifresi” sahibi olmanız gerekmektedir.
  • Dilekçenizi doğrudan Arsin Belediye Başkanlığı’nı seçerek ve dilekçe konusunu açık bir şekilde ifade ederek kaydediniz.
  • Dilekçe sahibinin yerleşim yeri veya ulaşılabilir adres beyanında bulunulması gerekmektedir.
  • Dilekçeleriniz belediyemizde resmi evrak olarak işleme alınacaktır.

 3- Plan notlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

 4- Başvurularınızda tapu kayıt belgelerinizi eklemeyi unutmayınız. Tapu kayıt belgesi olmayan başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.





TARİH : 3 Mart 2021