ARSİN ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ!

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’un girişimleri neticesinde Arsin ilçesinde dört koldan hummalı bir şekilde üst ve altyapı çalışmaları yapılıyor.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’un girişimleri neticesinde Arsin ilçesinde dört koldan hummalı bir şekilde üst ve altyapı çalışmaları yapılıyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Gürsoy, “İlçe merkezimizde en büyük hedeflerimizden biri olan sokak sağlıklaştırması için çalışmalara başladık. Bu çalışma öncesinde altyapı çalışmalarımızı tamamlamamız gerekiyordu ve ilk olarak alt yapı çalışmasıyla başladık. AKSA’yla iş birliğiyle elektrik kablolarının yer altına alınması ve elektrik trafolarının eklenmesiyle elektrik kesintilerinin minimum seviyeye inmesi için güçlendirme çalışması yapıyoruz. Öte yandan kendi imkanlarımız dahilinde yağmur suyu hattı oluşturmaya başladık ve bununla birlikte TİSKİ’yle iş birliği halinde içme suyu alt yapımızın yenilenmesi için çalışmalara başladık” dedi.
DEVLET KURUMLARINDAN TAM DESTEK
DSİ ve Karayolları’yla da iş birliği halinde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Gürsoy, “DSİ Bölge Müdürlüğümüzle ilçemiz merkezinde ve genelinde bulunan derelerde taşkın koruma çalışmalarına başladık, bu da ilçemiz için olmazsa olmaz bir çalışma çünkü yoğun yağmur yağışlarında sel ve taşkınlar meydana geliyordu. Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün destekleriyle de ilçe merkezimizde üst geçit çalışmalarına devam ediyoruz. Yakın zamanda Fatih Mahallesinde bir üst geçit yapıldı ve şimdi de Yeşilyalı Mahallesinde üst geçit çalışmalarına başladık. Yeni pazar yerimiz iki etaptan oluşuyor, bir etabında parke yapmıştık ikinci etabında ve en geniş olan alanda da parke çalışmalarına başladık. Bu çalışmaların yanı sıra Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde asli vazifelerini yerine getirmeye devam ediyor. Kurumlarımıza ve çalışanlarımıza bu üstün gayretleri için ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.





TARİH : 04 Şubat 2021