Santa Grup Yolu Yağan Yoğun Yağmur Sonrası Kapandı

Ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

İlçemizde saat 10:00’da başlayan yoğun yağış nedeniyle Yolüstü, Örnek, Yeşilköy ve Yeniköy mahallelerinde Yanbolu-Santa grup yolu trafiğe kapanmıştır. Belediye hizmet binamızda oluşturduğumuz Kriz Masası ile gelen talepler anında işleme alınarak kapanan yolları en kısa sürede trafiğe açmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm ekip ve ekipmanlarıyla sahada olan Belediyemize AFAD, DSİ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, TİSKİ ekiplerinin desteği ile yolların trafiğe açılması ve mahallelerde oluşan sorunlara ulaşmak için çalışmalarımız sürmektedir.

Kriz masasında görevli Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Gençtürk – 0532 553 46 89, ve Fen İşleri Müdürlüğü personelimiz Talip Akyol’a – 0532 161 53 62 telefondan 7/24 ulaşabilirsiniz. Mahalle muhtarlarının yer aldığı Whatsapp Hattı ile tüm mahallelerin talepleri de ayrıca takip edilmektedir.

Video için tıklayınız

TARİH : 27 Temmuz 2024