TRABZON’UN EN UCUZ ÇAYI ARSİN’DE

ARSİN BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA EKONOMİK ÇAY KEYFİ: BÜFELERDE ÇAY SADECE 2 TL!

Arsin Belediyesi, vatandaşlarına hem ekonomik hem de keyifli anlar sunmak amacıyla yeni büfeler açarak hizmet ağını genişletti. Bu kapsamda, Gocaba Deresi kenarında hizmete giren yeni büfe, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

ARSİN’DE ÇAY KEYFİ SADECE 2 TL

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Arsin'i güzelleştirme ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu bağlamda ilçemize iki adet yeni büfe ve sosyal alan kazandırdık. Bu büfelerde vatandaşlarımız, uygun fiyata çay ve atıştırmalıklar bulabilecekler. Özellikle çayın fiyatını 2 TL olarak belirledik, böylece herkes ekonomik bir çay molası verebilecek.’’ dedi.

BAŞKAN BİLGİN: ‘’ BU BÜFELER, ARSİN’İN SOSYAL HAYATINA ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK’’

Başkan Bilgin, sahil hattında açılması planlanan yeni büfelerle de hizmetlerini genişletmeyi hedeflediklerini belirtti. "Sahil hattındaki yeni büfelerimizle daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı ve aileleriyle güzel vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu büfeler, Arsin’in sosyal hayatına önemli katkılar sunacak," dedi.

TARİH : 11 Temmuz 2024