BELEDİYE BAŞKANIMIZ HAMZA BİLGİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

 

Bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bu mübarek bayram, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz özel bir zaman dilimidir.

 

Kurban Bayramı, bizlere paylaşmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır. Bu vesileyle, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın, onların yüzünde bir tebessüm oluşturmanın huzurunu hep birlikte yaşayalım.

 

Bayramlar, büyüklerimizi ziyaret edip onların dualarını alarak, çocuklarımızı sevindirip onlara bayramın neşe ve coşkusunu yaşatarak daha anlamlı hale gelir. Aile bağlarımızı güçlendirdiğimiz, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz bu güzel günlerin, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 

Bu duygularla, Kurban Bayramı'nın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni eder, bayramın sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde geçmesini dilerim. Hep birlikte nice mutlu bayramlar yaşamak dileğiyle, bayramınız mübarek olsun.

 

Sevgi ve saygılarımla,

 

Hamza BİLGİN

Arsin Belediye Başkanı





TARİH : 15 Haziran 2024