ARSİN FOŞA FINDIĞI COĞRAFİ İŞARET TESCİL BELGESİ ALDI

Belediyemiz tarafından Arsin Foşa Fındığı coğrafi işaret tescil belgesi alındı. Bununla beraber 2022 Mart ayında başlayan ve 2022 Kasım ayında sona eren Fındığın Öyküsü konulu fotoğraf yarışması ödül töreni yapılan programla Trabzon'a tanıtıldı.

Arsin Foşa Fındığı Coğrafi İşaret Belgesi Takdim Törenini, ‘’Fındığın Öyküsü’’ konulu fotoğraf yarışmamızın sergisini ve ödül törenini Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımızın ve Trabzon protokolümüzün yoğun ilgi ve katılım gösterdiği programımız fındığın önemi ve değeri için önemli bir kapı açmış oldu.

Bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’na,

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’na,

Önceki dönem Milletvekilimiz ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu'na,

KTÜ Rektörümüz Hamdullah Çuvalcı'ya,

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumucu'ya,

Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genc'e,Belediye Başkanı Arkadaşlarıma

Trabzon Bölge ve İl Müdürlerimize,

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanına,

Ortahisar ve Arsin Ziraat Odası Başkanlarına,

İlçemiz Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve ilçe Müdürlerimize,

AK Parti İlçe Başkanımız Tolga Şengül ve yöneticilerine,CHP İlçe Başkanı ve Siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine,

Mahalle Muhtarlarımıza,

Belediye Meclis Üyelerimize,

Programımıza katkı veren hocalarımıza, değerli jüri üyelerine,

Fotoğrafçılarımıza,Değerli Basın mensubu arkadaşlarımıza ve tabiki siz değerli hemşehrilerime

ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Coğrafi işaretimiz Trabzon’umuza ve Arsin’imize hayırlı olsun.

Video için tıklayınız

TARİH : 23 Aralık 2022