HAYDİ ARSİN'İ ANLAT ŞİİR YARIŞMASI

Arsin Belediye Başkanlığı  tarafından  İlçemizin sosyal kültürel  doğal değerleri, yaşam zenginliği ve farklılıklarının tanıtılması sanatsal yorumlarla  ortaya konulması, İlçemizin yurt içinde tanıtılmasında öncülük yapmak maksadı ile şiirlerle belgelemek, ilçemizi tanıtmak ve Şiir sanatına destek olmak ile Kültür ve sanat turizmi ve tanıtım için "Haydi Arsin'i Anlat" adlı şiir yarışmasıyla öğrencilerin ve yetişkinlerin okuma ve yazma  alışkanlıklarını geliştirmek, Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanmalarını sağlamak, şiiri sevmelerini ve şiir yazmaya özendirilmesinin yanı sıra ilçemiz sınırları içinde olan veya ilçemiz sınırları içinde bulunmayıp ilçemizle özdeşleşmiş doğal ve tarihi güzelliklerin (Arsin sahil alanı, köyler , Santa Harabeleri , yaylalar, köprüler, çeşmeler,vb.)  farkına varılmasını sağlamak amaçlanmıştır.

Yarışmanın detayları için alttaki dosyayı indiriniz.

TARİH : 5 Şubat 2021

Dosyayı görüntülemek için tıklayın