ARSİN TURİZM İÇİN TOPLANDI!

Arsin Turizm Master Planı için Arsin Belediyesi Konferans Salonunda toplantı gerçekleştirildi. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Arsin Kaymakamı Ahmet Özdemir, İlçe Protokolü, Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr.Coşkun Erüz ve Dernek Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Gürsoy, “Hem bölgemiz, hem şehrimiz hem de ilçemiz adına önemli olan bu toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Turizm, dinamik ve gelişime açık bir alan, bu doğrultuda neler yapıldı ve biz neler yapmalıyız, işte bunu burada hep birlikte istişare edeceğiz. İlçemizin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtmanın yanı sıra bunları korumak da bizim asli vazifelerimizden biridir” dedi.
ELEŞTİRİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ
Doç.Dr. Erüz’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gürsoy, “Fikirlere, düşüncelere ve eleştirilere her zaman açığız. Bu tek bir alanda değil her alanda olabilir, gelişimimize ışık tutacak şeyleri kabul ederiz. Erüz hocam ve ekibine, hem bu toplantıdaki emekleri hem de bundan önce ilçemizle alakalı yaptığı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Birlikte doğru soruları sorup ortak ve mantığa uygun cevabı bulacağız. Sadece soru sormayıp sorunlara da çözümü yine birlikte bulacağız. Arsin için Trabzon için ve bölgemiz için neler yapabiliriz, bu noktada kafa yoracağız. Toplantımız hayırlara vesile olsun, her bir katılımıcımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Gürsoy’un konuşması sonrasında İlçe Kaymakamı Özdemir de selamlama konuşması yaptı ve sonrasında Doç.Dr.Erüz’ün sunumuna geçildi. Sunum sonrasında ise katılımcıların önerileri alındı ve sorulan sorular cevaplarıyla enine boyuna tartışıldı.

TARİH : 8 Ocak 2020