AŞK CORONA DİNLER Mİ?

AŞK Corona
Dinler mi?

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Belediyesine evlilik için başvuran Asuman ve Mustafa çiftinin nikahını kıydı. Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında hijyen ve temizlik tedbirlerinin her alanda arttırıldığı bugünlerde evlilik için başvuran genç çiftin nikahı 2 şahit eşliğinde Belediye Başkanı Gürsoy tarafından toplantı salonunda tedbirler alınarak kıyıldı. Başkan Gürsoy, çift ve şahitlerin maske takarak katıldığı evlendirme işlemi ise Belediyenin Tanıtım Medya birimi tarafından "AŞK Corona Dinler mi?" adlı videoyla sosyal medyada paylaşıldı. Nikah töreni sonrası Başkan Gürsoy, çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar diledi.

Video için tıklayınız

TARİH : 07 Nisan 2020