Engelli Destek Programı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü ve Trabzon Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen Farkındalık Eğitimleri kapsamında “Engelleri Birlikte Aşalım” adlı program Arsin Belediyesi Konferans Salonunda düz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durumlar Müdürlüğü ve Trabzon Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen Farkındalık Eğitimleri kapsamında “Engelleri Birlikte Aşalım” adlı program Arsin Belediyesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Trabzon Merkez ve İlçelerinde yaşayan engelliler ile ailelerine ulaşılarak sosyal hizmetler, sağlık hizmetleri, afet anında yapılması gerekenler konusunda bilgi verilmesi ve bu kişilerin farkındalıklarının artırılarak birbirleriyle iletişim kurmalarının sağlanması amaçlı toplantıya Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, engelliler ve engelli yakınları katıldı.

Trabzon Valiliği koordinasyonunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu Proje hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ÖDES programı kapsamında engelli bireyler topluma nasıl kazandırılır, engelli bireyler ve ailelerine sağlık, sosyal hizmetler konulu bilgiler verildi.    




DOKÜMAN LİSTESİ
Destek Programı