Trabzon’da büyük heyecan.. Ankara’dan geldiler..

19/9/2017

Trabzon’da 2018 yılında yapımına başlanması beklenen yatırım adası ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Trabzon’un Arsin ilçesi’nde yapılması planlanan yatırım adası için Bilim ve Sanayi Bakanlığı’nda bir heyet Trabzon’a geldi. TTSO’yu, Valiliği ve Arsin Belediyesi'ni ziyaret eden ekip daha sonra Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Trabzon Ticaret Sanayici Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Arsin Yatırım Adası projesinin yapılacağı bölgeye gitti. Bakanlığa bağlı ekip Yatırım Adasının yapılacağı sahada çalışma yaptı. Bilim Sanayi Bakanı Faruk Özlü’nün talimatı ile Trabzon’da incelemeler yapan heyet ziyaretten oldukça memnun ayrıldı.  Öte yandan 2018 yılında yatırım adasının yapımına başlanacağı kaydedildi.

Okunma: 201

« Anasayfaya Dön