Bakanımız Sayın Berat Albayrak'tan Arsin'de Büyük Müjde

29/3/2017

İlçemize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız hemşehrimiz Sayın Berat Albayrak'ın katılımlarıyla Arsin'de Trabzon'daki Sanayici İşadamları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katıldığı çok önemli bir buluşma gerçekleştirildi.
Arsin halkına, sanayicimize, işadamlarımıza ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize gösterdiği yoğun ilgi ve alakanın yanında Sayın Bakanımız Berat Albayrak ARSİN İLÇEMİZİN VE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN 2017 YILI SONUNA KADAR DOĞALGAZ'A KAVUŞACAĞINI MÜJDELEDİ.
Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Kendilerine ilçemize ziyaretlerinin yanında verdiği doğalgaz müjdesi nedeniyle Arsin halkı adına teşekkür ederim." dedi.

Okunma: 799

« Anasayfaya Dön